Menu

MEISTÄ


Olemme erikoistuneet kameravalvonta- ja videoanalytiikkaratkaisujen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Vaikka yritys on vasta nuori (perustettu 2017), olemme palvelleet satoja tyytyväisiä asiakkaita omakotitaloasukkaista suuryrityksiin.

Lähellä asiakasta


Camsec on kameravalvonta-, videoanalytiikka- ja turvaratkaisuihin erikoistunut hyvinkääläinen turva-alan perheyritys. Henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu on toiminnamme oleellisin asia - olisipa kyse valvontajärjestelmän hankinnasta, teknisestä tuesta tai valvontaprojektin toteutuksesta. 


Teknologia kehittyy vauhdilla, myös turva- ja valvonta-alalla. Koulutamme itseämme jatkuvasti ja tuomme uusia luotettavia tuote- ja palveluratkaisuja valikoimaamme - lähemmälle asiakasta.


Teemme yhteistyötä vain luotettavien turva- ja valvontajärjestelmien tuotevalmistajien kanssa. Olemme sertifioidut kumppanit mm. Axis Communications, Ajax Systems ja Dahua Technology:n kanssa.


Toimimme ensisijaisesti Etelä-Suomen alueilla, mutta  sopimuksen mukaan muuallakin.


Verkkokauppa 

Emme pelkästään myy - me palvelemme asiantuntemuksella

Yksinkertaiset valvonta- ja turvaprojektit on mahdollista toteuttaa myös itse. 


Tavoitteemme oli luoda palveleva verkkokauppaympäristö, josta jokainen voi hankkia laadukkaat turva- ja valvontatuotteet mutkattomasti - ja saada ammattimaista neuvonta- ja tukipalvelua projektin suuruudesta riippumatta.


Olemme ylpeitä siitä, että käytämme oikeasti itsekin myymiämme tuotteita - silloin myös tunnemme ne normaalia paremmin, ja osaamme vastata kysymyksiin ja ratkoa ongelmatilanteita, joihin ei löydy vastausta käyttöohjeista.


Takaisin ylös