UUDISTAMME VERKKOSIVUJAMME. PAHOITTELEMME MAHDOLLISIA HÄIRIÖITÄ!

Turvallisuutta mutkattomasti.

Lähellä asiakasta

Jokainen valvontaprojekti on erilainen. Asiakaskohtainen palvelu on toiminnamme oleellisin asia - olisipa kyse järjestelmän hankinnasta, teknisestä tuesta tai projektin toteutuksesta - olemme aina tukena.

Järjestelmät ajan tasalla

Teknologia kehittyy vauhdilla, myös turva- ja valvonta-alalla. Koulutamme itseämme jatkuvasti ja tuomme uusia luotettavia tuote- ja palveluratkaisuja valikoimaamme - lähemälle asiakasta. 

Luotettavat kumppanit

Teemme yhteistyötä vain luotettavien turva- ja valvontajärjestelmien tuotevalmistajien kanssa.  Olemme sertifioidut kumppanit mm. Axis Communications, Ajax Systems ja Dahua Technology:n kanssa.

Toimimme ensisijaisesti Etelä-Suomen alueilla, muualla sopimuksen mukaan. 

Turvallisuutta mutkattomasti.

Tarinamme ei erotu erityisen paljon yleisistä yritystarinoista - Camsec  perustettiin henkilökohtaisesta kiinnostuksesta teknologia ja turva-alaan, ja markkinoilla havaittujen puutteiden korjaamiseksi. 


Tavoitteena oli luoda palveleva ja asiantunteva turvapalveluiden yritys, joka tarjoaa laadukkaita asiakaslähtöisiä turva-ja valvontaratkaisuja jokaiseen tarpeeseen. 


Lyhyesti kerrottuna - tavoitteena oli luoda palveleva ja asiantunteva ympäristö, josta jokainen voi hankkia laadukkaat turva- ja valvontatuotteet mutkattomasti ja asiakaslähtöisesti. ja saada ammattimaista neuvonta-/tukipalvelua, projektin suuruudesta riippumatta. 

Camsecin tiimi on erikoistunut pääasiassa kameravalvonta- ja videoanalyttiikka-ratkaisujen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Vaikka yritys onkin vasta nuori (perustettu v. 2017), olemme palvelleet satoja tyytyväisiä asiakkaita omakotitaloasukkaista suuryrityksiin. 


Emme pelkästään myy - me palvelemme, asiantuntemuksella.

Takaisin ylös