KAMERAVALVONTA

KAMERAVALVONTA

Luotettavaa kameravalvontaa  24/7

Valvontakamerat lisäävät todellista turvallisuutta sekä yritystoimintaan että arkielämään. Kameravalvonta on kustannustehokas ratkaisu valvoa ja turvata alueita, henkilöitä ja omaisuutta. 

Camsecin toimittamat laadukkaat kameravalvontajärjestelmät ovat käytettävissä itsenäisesti toimivina turvajärjestelminä tai integroituna muihin järjestelmiin. Valvottavan kohteen live-kuvaa ja tallenteita voi katsoa useammassa eri paikassa fyysisestä sijainnista riippumatta (edellytyksenä toimiva internet-yhteys). Valvontakameran videokuvaa voidaan tallentaa paikalliseen tallentimeen tai verkon yli valvomoon.

Tarjoamme asiakaslähtöisiä kameravalvontaratkaisuja asennettuna yhteistyössä maailman johtavien valmistajien kanssa.

KODIN KAMERAVALVONTA

Laadukas kameravalvonta tuo mielirauhaa ja turvallisuutta arkielämään. Valvontakamerat voidaan laittaa valvomaan esim. kotipihaa, sisäänkäyntejä, autotallia tai vaikka sisätiloja.YRITYKSEN KAMERAVALVONTA

Yritystoiminnassa kameravalvontaa voidaan hyödyntää monella tavalla - yritystilojen ja alueiden valvonta, tuotantoprosessien seuranta tai jopa liiketoiminnan kehittäminen videoanalytiikan avulla.  

JULKINEN KAMERAVALVONTA

Älykkäällä kameravalvonnalla voidaan ratkaista ja ennältäehkäistä julkisten alueiden turvallisuusriskejä - havainnoida tulipaloriskejä, seurata liikennettä, pysäköinti- ja kiinteistöalueita sekä nopeuttaa rikosten selvittämistä.

OTA YHTEYTTÄ

Heräsikö kysyttävää tai haluaisitko lisätietoa palveluistamme? 

Voit lähettää meille viestiä alla olevan lomakkeen kautta - olemme sinuun pian yhteydessä.


CAMSEC TOIMIPISTE

Hämeenkatu 21-23

05800 Hyvinkää

UUSIMAA

ASIAKASPALVELU

+358 40 75 75 951

info@camsec.fi

Ma-Pe: 10:00-18:00

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Steven Lönnfors
+358 40 50 47 708
steven@camsec.fi

TILAA VERKOSTA - ASENNA ITSE