BLOGI

Miksi maksaisin ammattilaistason turvajärjestelmästä, jos saan kaiken tarvittavan halvalla? Olemme listanneet vertailua helpottamaan kuusi keskeistä ammattilaistason järjestelmän ominaisuutta, sekä kertoneet miten Ajax:in järjestelmissä näihin haasteisiin on vastattu.
Lue lisää
Dahua on nyt tuonut markkinoille uuden malliston valvontakameroissa, joissa on mukana uuden sukupolven lämpökamerat. Lämpökuvauksella voidaan havainnoida vioittuneet ja huonokuntoiset laitteet, jotka aiheuttavat kohonneiden käyttökustannusten lisäksi turvallisuus- ja tulipaloriskejä.
Lue lisää
Ajaxin hälytysjärjestelmän mobiiliversion uusimpaan ohjelmistopäivitykseen on lisätty valvontakameroiden pikakytkentätoiminto. Ohjelmapäivityksen jälkeen voidaan Dahua kamerat ja tallentimet kytkeä Ajaxin hälytysjärjestelmään yksinkertaisesti, vain skannaamalla laitteiden QR koodit (täysin vastaavasti kuin Ajaxin omat laitteet).
Lue lisää
Onko rikoksesta epäillyn kuvan julkaiseminen laillista? Lakiasiaintoimisto Turre Legal selvitteli, mitä kaikkea tulee huomioida ennen kuin julkaisee kuvan rikoksesta epäillystä.
Lue lisää
Turvajärjestelmän hankinta on mietittävä muustakin lähtökohdasta, kuin asuntomurtojen pelosta.
Lue lisää
Yhä useampi suomalainen harkitsee turvajärjestelmän käyttöönottoa, eikä syyttä. Oletpa uunituore kesämökin omistaja, yrittäjä, tai pikkulapsen vanhempi, olet saattanut pohtia olisiko valvontajärjestelmän käytöstä hyötyä juuri sinulle. Listaamme kymmenen valvontajärjestelmän etua ja ominaisuutta, jotka kenties helpottavat päätöstäsi.
Lue lisää

Blogi

MEISTÄ

<ly-as-12892326>about</ly-as-12892326>

Me Camsecillä olemme asiantunteva turvapalveluiden tiimi, jonka visiona on luoda turvallisempi ympäristö nykyteknologiaa hyödyntäen.

Lue lisää

KIRJOITUKSET

Miten tunnistan ammattilaistason turvajärjestelmän?

Miten tunnistan ammattilaistason turvajärjestelmän?

April 21, 2019

Miksi maksaisin ammattilaistason laitteista, jos saan kaiken tarvittavan halvalla?Kun...

0 kommenttia
Lämpökamerat valvonnassa

Lämpökamerat valvonnassa

February 20, 2019

Lämpökamarat valvonnassa – huippuluokan turvallisuutta ympäri vuorokauden ”Normaalit” videokamerat...

0 kommenttia
Dahua & Ajax

Dahua & Ajax

January 12, 2019

Vihdoin! Ajaxin hälytysjärjestelmän mobiiliversion uusimpaan ohjelmistopäivitykseen on lisätty valvontakameroiden...

0 kommenttia