Dahua Consumer

Dahua Consumer -sarjan valvontakamerat ovat todella helppokäyttöisiä. Laitan tähän tarkempia ohjeita imou (vanha Lechange) sovelluksen käyttöön ottamisesta ja Dahua Consumer -kameroiden lisäämisestä imou-tilille. Jos haluat lukemisen sijan katsella ohjeita videolta, voit tehdä niinkin klikkamaalla oikealla olevalle videolle.
 

 • Aloitetaan lataamaalla imou -sovellus.
  Sovellus on saatavilla sekä Android laitteille Google Playstä että IOS laitteille App Storesta.

   
 • imou -sovellus Androidille: http://bit.ly/2GwxlO3
  imou -sovellus IOS: https://apple.co/2FAzKtE
   
 • Voit ladata sovelluksen myös skannaamalla QR-koodin kameran paketista. Applen laitteilla QR-koodin voi skannata suoraan kameran kautta. Kaikki Android laitteet eivät kuitenkaan tunnista QR-koodia tällä tavalla.
   
 • Tässä tapauksessa voit ladata Google Playstä vaikka tämän QR-koodi sovelluksen: http://bit.ly/2Gz8nkl

Tästä videosta voit katsoa, miten Dahua Consumer -kamera otetaan käyttön Lechange -sovelluksen avulla. Lechange päivittyi 10/2018 imou -nimelliseksi sovellukseksi, mutta sovelluksen käyttöönotto ei ole muuttunut.


 • Sillä aikaa, kun lataat imou -sovellusta, kytke sähköjohto kameraan. Kun olet saanut kaapelin kytkettyä ja virtalähde on kytketty pistorasiaan, kameraan syttyy punainen merkkivalo, kuten oikealla olevassa kuvassa.

 • Ei hätää, tämä tarkoittaa vain sitä, että kamera on käynnistynyt onnistuneesti ja on valmiina seuraavaa asennusvaihetta varten.


 • Jos Lechange sovellus on ladattu ja asennettu puhelimeesi tai tablettiisi, Sinun täytyy seuraavaksi luoda itsellesi Lechange -tili. Voit tehdä sen myös esim. Facebook tilin kautta.

 • Kun olet saanut tilin luotua, pääset lisäämään laitteen Lechange tilillesi skannaamalla QR-koodin valvontakamerasta. Kuvassa näkyvän Dahua A46:ssa QR-koodi on laitteen pohjassa. Muissa malleissa koodi voi olla myös esim. laitteen takana.

 

 • Jos laitteen QR-koodin skannaus ei jostain syystä onnistu, voit lisätä laitteen myös manuaalisesti syöttämällä laitteen tarrassa olevan sarjanumeron (SN).


 • Jos koodi on luettu tai syötetty manuaalisesti, laite tulee näkyviin näytölle. Tämän jälkeen voit jatkaa määrittämällä laitteen WiFi -asetukset.

 • Varmista, että puhelimesi tai tablettisi on yhdistetty paikkaliseen langattomaan verkkoon (Wifi / Wlan).

 • Syötä sovellukseen Wifi -verkon salasana ja laita tämän jälkeen puhelimen/tabletin äänenvoimakkuus maksimitasolle. Tätä tarvitaan, jotta valvontakamera pystyisi yhdistymään Wifi -verkkoon.

 • Kun laite on saanut yhteyden verkkoon, näet kameran kuvan sovelluksessa ja pääset käyttämään mm. ääniyhteyttä ja ohjaamaan kameraa mistä päin maailmaa tahansa. Kunhan valvontakameralla ja Sinun älylaitteella on toimiva internet yhteys :)Jätä kommentti

MEISTÄ

<ly-as-12892326>about</ly-as-12892326>

Me Camsecillä olemme asiantunteva turvapalveluiden tiimi, jonka visiona on luoda turvallisempi ympäristö nykyteknologiaa hyödyntäen.

Lue lisää

KIRJOITUKSET

Miten tunnistan ammattilaistason turvajärjestelmän?

Miten tunnistan ammattilaistason turvajärjestelmän?

April 21, 2019

Miksi maksaisin ammattilaistason laitteista, jos saan kaiken tarvittavan halvalla?Kun...

0 kommenttia
Lämpökamerat valvonnassa

Lämpökamerat valvonnassa

February 20, 2019

Lämpökamarat valvonnassa – huippuluokan turvallisuutta ympäri vuorokauden ”Normaalit” videokamerat...

0 kommenttia
Dahua & Ajax

Dahua & Ajax

January 12, 2019

Vihdoin! Ajaxin hälytysjärjestelmän mobiiliversion uusimpaan ohjelmistopäivitykseen on lisätty valvontakameroiden...

0 kommenttia
Varkaan kuva somessa

Varkaan kuva somessa

November 26, 2018

"Mitä yksityiskohtaisemmin henkilön voi kuvasta tunnistaa, sitä enemmän tulee...

0 kommenttia